Fes-te’n soci

Els associats tenim un compromís personal amb la causa de la independència de Catalunya, constituïda en Estat i integrada a la Unió Europea.

Tots els associats són cridats a col·laborar d’acord amb les seves capacitats i vocació personal i participar en les activitats que organitzem cada mes.

Per què fer-se soci de Sobirania i Justícia?

  • Sobirania i Justícia és una associació que treballa per la independència de Catalunya. Des de fa més de 11 anys, treballem per esdevenir una entitat amb capacitat d’explicar el procés i d’influir les empreses catalanes i de l’exterior i tenim com a objectiu construir, a través d’aquests valors, una societat lliure i independent.

  • La importància de la tasca de Sobirania i Justicia radica en la influencia de les persones en els teixits empresarials. Impulsem campanyes de denúncia i sensibilització, organitzem esdeveniments exclusivament per a socis i desenvolupem estudis juntament amb experts per trobar noves vies i millorar l’argumentació.

  • Som centenars de socis que atorguem a Sobirania i Justícia independència financera i, per això, si encara no n’ets, et necessitem. No busquem una gran quantitat de socis sino persones participatives que vulguin sumar a la causa. Ajuda’ns, fent-te soci de Sobirania i Justicia.

Com fer-se soci?

La quota anual s’ha fixat en 50€ anuals per cada soci, però hem d’insistir que pot tendir a simbòlica en cas adient.

Omple el següent formulari i una persona de l’associació es posarà en contacte amb tu per confirmar l’alta.

Nom
Cognoms
DNI número
DNI lletra
Adreça
Població
Codi Postal
Email
Telèfon Fixe
Telèfon Mòbil
Professió
Data de naixement
Quota anual
Donatiu voluntari
Domiciliació bancaria

Domiciliació bancaria
Comentari
He llegit i accepto l’avís legal.
La tramesa d'aquest formulari suposa l'inici del procés d'alta com a soci de Sobirania i Justícia. L'alta serà efectiva, d'acord amb els estatuts de l'entitat, tan aviat com hagi estat ratificada per la Junta Directiva.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, SOBIRANIA i JUSTÍCIA assegura el tractament confidencial de les dades subministrades, les quals formen part dels nostres fitxers automatitzats amb la finalitat d’informar-vos de les activitats que poden ser del vostre interès a menys que ens indiqueu el contrari. D’acord amb la LOPD podeu exercir el vostre dret a accedir, rectificar o cancel·lar les vostres dades en qualsevol moment, mitjançant comunicació escrita per correu electrònic a  sij@sij.cat  o per correu postal adreçat a SOBIRANIA I JUSTÍCIA, carrer Providència, núm. 42, 08024 Barcelona.