Benvolgut/da consoci/a,

han passat ja cinc anys des que al 2014 l’Assemblea m’elegí Presidenta de Sobirania i Justícia. Tot aquest temps, he portat amb orgull la responsabilitat del càrrec i he fet tant com n’he sabut per fer-me’n digna. Durant aquests darrers anys, la nostra entitat ha impulsat desenes i desenes d’activitats, sola o en col·laboració amb d’altres. La internacionalització, durant els primers anys de forma pionera, ha estat un dels fars que ens ha guiat tothora. Hem estat a Londres amb la Universitat de Cambridge, a Israel amb la Universitat de Tel Aviv, a la Cambra Europea a Brussel·les, etc. També hem portat a Catalunya prescriptors internacionals que han pogut copsar de primera mà que el moviment independentista català és un fenomen d’arrel democràtica, sense precedents a Europa pel seu tarannà i magnitud, i que es desenvolupa d’abaix a dalt, promogut des de la base de la societat civil.

Ara, Sobirania i Justícia necessita un nou impuls, per recollir el llarg llegat que acumula des de la seva fundació l’any 2008, i continuar acompanyant i posant el seu granet de sorra en la singladura que irreversiblement ha de portar Catalunya a la seva independència. I a mi, personalment, em toca també iniciar nous camins.

És per això que em plau convocar-te a la propera ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE SOBIRANIA I JUSTÍCIA, que celebrarem dimarts, 25 de juny, des de les 7 fins a les 9 del vespre a la Sala Carner de La Casa Elizalde (València, 302, 1er pis, Barcelona) amb el següent Ordre del Dia:

1.- Dimissió de la Presidenta de l’Entitat
2.- Elecció de nou/va President/a
3.- Precs i preguntes

Com a membre de Sobirania i Justícia tens dret -a més d’elegir- a ser elegit pels llocs de representació o càrrecs directius. Si vols presentar la teva candidatura al càrrec de President/a de Sobirania i Justícia, ens ho hauries de comunicar a la Junta Directiva abans de divendres 14 de juny, a les 12 del migdia, a fi i efecte de poder-ho anuciar a tots els membres de l’entitat amb caràcter previ a l’Assemblea General Extraordinària del dia 25 de juny.

Atesa la importància d’aquest esdeveniment, celebraria molt que hi poguessis participar.

Cordialment,

Isabel-Helena Martí
Presidenta
Sobirania i Justícia

Cartell dissenyat per Xavier Grabulosa